Terracina Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë
USD 130.02

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Vdes për ty
USD 130.02

Vdes për ty

Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 72.23

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.12

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 72.23

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 93.90

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.35

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 93.90

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Puthje
USD 101.12

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 72.23

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Nënshtrim
USD 130.02

Nënshtrim

24 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 130.02

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO