Thiene Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Optimizëm
USD 110.60

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 73.73

Buzëqeshëse

Trëndafila

Vdes për ty
USD 132.72

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 103.23

Besnikëri

24 Trëndafila

Urime
USD 103.23

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 73.73

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 132.72

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Mbyllje Hesapi
USD 95.86

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.60

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 132.72

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Unitet
USD 95.86

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Mashtrim
USD 73.73

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO