Torre del Greco Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 131.28

Vdes për ty

Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 72.94

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Joshëse
USD 72.94

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 94.82

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Urime
USD 102.11

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 72.94

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.82

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.40

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Pritshmëri
USD 72.94

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 131.28

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Hare e ardhshme
USD 72.94

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Mashtrim
USD 72.94

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO