Trento Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Të Përkas Ty
USD 94.25

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 101.50

Melodioze

24 Trëndafila

Vdes për ty
USD 130.50

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 72.50

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Shikim i Shpejtë
USD 130.50

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 130.50

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.50

Urime

Trëndafila dhe orkide

Rrezikojmë
USD 72.50

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Bashkim
USD 101.50

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.50

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Strehim
USD 130.50

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Moderne
USD 72.50

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO