Treviso Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Zonjë Zemërbardhë
USD 73.87

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Besnikëri
USD 103.42

Besnikëri

24 Trëndafila

E dhimbsur
USD 73.87

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 96.04

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Vdes për ty
USD 132.97

Vdes për ty

Trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 73.87

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 103.42

Urime

Trëndafila dhe orkide

E shijshme
USD 103.42

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Lavdi
USD 73.87

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 96.04

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.81

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Serenatë
USD 132.97

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO