Turin Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Torino është shtëpia e Muzeut Botank. Gjatë pranverës me qindra tulipanë lulëzojnë. Serat përmbajnë shumë lloje të trëndafilave të vjetër dhe atyre të çajit. Në sera tjera e kopshte gjenden varietete të zambakëve e orkideve ekzotike. Lulekuqet janë ndër më të preferuarat në kopshtet e kuzhinave, dhe ku shumë mure dhe porta mbulohen më jaseminë dhe dorëzonjëza.
Rehati
USD 121.40

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Kujdesi Amënor
USD 94.42

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Përkryerje
USD 94.42

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 67.44

Imagjinatë

12 Trëndafila

Përkryerje
USD 94.42

Përkryerje

24 Trëndafila

E dhimbsur
USD 67.44

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 121.40

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 67.44

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Të Dua Ende
USD 67.44

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 67.44

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 67.44

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Ego
USD 67.44

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 121.40

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Martesë e Lumtur
USD 121.40

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Durim
USD 67.44

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 67.44

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 121.40

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Paqe
USD 67.44

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top