Udine Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Optimizëm
USD 108.46

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 130.16

Vdes për ty

Trëndafila

Origjinale
USD 101.23

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 72.31

Imagjinatë

12 Trëndafila

Luks
USD 72.31

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Elegancë
USD 72.31

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 72.31

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Urime
USD 101.23

Urime

Trëndafila dhe orkide

Përkryerje
USD 101.23

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 101.23

Respekt

24 Trëndafila

Lavdi
USD 72.31

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.00

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO