Valdagno Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 129.12

Vdes për ty

Trëndafila

Optimizëm
USD 107.60

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 129.12

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 71.73

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Frymëzim
USD 129.12

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 100.43

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 93.25

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Besnike
USD 100.43

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Lavdi
USD 71.73

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 93.25

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Kthjelltësi
USD 71.73

Kthjelltësi

8 trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.60

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO