Varese Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Plot Shkëlqim
USD 73.41

Plot Shkëlqim

Trëndafila

E përjetshme
USD 73.41

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Mbrojtje
USD 95.43

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 132.13

Vdes për ty

Trëndafila

Rehati
USD 132.13

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Moderne
USD 73.41

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 132.13

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 73.41

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 102.77

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Modesti
USD 73.41

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Ftohtë
USD 73.41

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Përsosmëri
USD 73.41

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO