Vasto Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Kujtime Të Hirshme
USD 73.43

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 73.43

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 73.43

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 132.17

Vdes për ty

Trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 95.45

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Urime
USD 102.80

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 73.43

Shpresë

Gerbera

Lavdi
USD 73.43

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Serenatë
USD 132.17

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 95.45

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Dashuri e Shenjtë
USD 132.17

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.14

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO