Velletri Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përkryerje
USD 102.84

Përkryerje

24 Trëndafila

Elegancë
USD 73.46

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Melodioze
USD 102.84

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 73.46

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Vdes për ty
USD 132.23

Vdes për ty

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 73.46

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 73.46

Përsosmëri

6 Trëndafila

Urime
USD 102.84

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dëshirë
USD 132.23

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 95.50

Misterioze

12 Trëndafila

Lavdi
USD 73.46

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 95.50

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO