Venaria Reale Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Pranim
USD 70.97

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Nënshtrim
USD 127.75

Nënshtrim

24 Trëndafila

E butë
USD 99.36

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 127.75

Vdes për ty

Trëndafila

Besnike
USD 99.36

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Bukuri e Ndjeshme
USD 70.97

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 92.27

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 70.97

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Krenare
USD 106.46

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 99.36

Urime

Trëndafila dhe orkide

E përjetshme
USD 70.97

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Lavdi
USD 70.97

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO