Chat with us, powered by LiveChat

Venecia Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Venice, një qytet i ndërtuar në ishuj të vegjël dhe të ndërthurrur me kanale, ka mungesë të tokës, por jo mungesë për kopshte të bukura. Biennale Gardens përgjatë kanalit Grand, organizon festivalin historik vjetor të artit. Rrugët me pemë dhe harqet me wisteria janë shumë të njohura për vizitorë. Lulet që mund të gjenden në kopshte janë lulet konike, koreopsis dhe kozmoset. Gjethet me ngjyra të anthuriumit dhe hostat e mëdha rriten në vendet e hijezuara. Serrat mbajnë kaktusë të lulëzuar dhe orkida delikate. Përderisa krizantemat shfaqen vetëm në kohë zie, gladiolat, karafilat dhe margaritarët mund të shihen kudo. Trëndafilat janë të preferuarat e veçanta, ku secila ngjyrë e tyre ka një kuptim. Shumë lule mund të gjenden në shitje përgjatë kanaleve dhe në plazhe.

Urtësi
USD 121.53

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Magjepsëse
USD 92.14

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 64.15

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 69.30

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 84.43

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Fisnikëri
USD 76.15

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 53.30

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Pritshmëri
USD 73.47

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 53.30

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Hijeshi e Pjekur
USD 91.38

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Lartësi
USD 167.53

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Krenare
USD 114.22

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO