Verbania Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shpërblim Për Mirësi
USD 130.32

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Shpresë
USD 72.40

Shpresë

Gerbera

Martesë e Lumtur
USD 130.32

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.32

Vdes për ty

Trëndafila

Forcë
USD 94.12

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Urime
USD 101.36

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 72.40

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Lavdi
USD 72.40

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Paç Fat
USD 108.60

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.12

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 72.40

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.60

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO