Vercelli Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri Besuese
USD 129.43

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Tërheqje
USD 129.43

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Rini
USD 71.91

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 129.43

Vdes për ty

Trëndafila

Ashpërsi
USD 71.91

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Joshëse
USD 71.91

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 129.43

Mahnitëse

Trëndafila

Ngasje
USD 129.43

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Urime
USD 100.67

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 71.91

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 93.48

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.86

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO