Verona Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ambienti i Romeos dhe Zhulietës së Shekspirit, Verona është një qytet i bukurisë natyrore. Liqeni Garda, liqeni më i madh në Itali, është i mrekullueshëm për shëtitje me varkë dhe not, dhe këtu mund të shihen shumë bimë dhe lule rajonale. Landrat, shkurret bottlebrush dhe azaleat rriten të egra në shkëmbinjë, ndërsa ballkonet me pamje nga liqeni shpesh mbjellin petunia në vazo, trëndafila dhe bougainvillea. Sikur pjesa tjetër e Italisë, edhe veronezët i adhurojnë trëndafilat dhe ata kanë kuptim të veçantë varësisht nga ngjyra e tyre. Në qendrën e qytetit, vendosen para dyerve shpesh margaritarët në vazo dhe lulet shiten shpesh në tregjet e hapura.
Plot Shkëlqim
USD 66.86

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Hutim
USD 120.34

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Flirtim
USD 66.86

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Rehati
USD 120.34

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Kujdesi Amënor
USD 93.60

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 120.34

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 86.92

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Përkryerje
USD 93.60

Përkryerje

24 Trëndafila

Forcë
USD 86.92

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 66.86

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Rrezikojmë
USD 66.86

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Jetë e Lumtur
USD 86.92

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 93.60

Përkryerje

24 Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 66.86

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 66.86

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 66.86

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 120.34

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 66.86

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top