Vignola Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Humor
USD 94.82

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Përsosmëri
USD 72.94

Përsosmëri

6 Trëndafila

Pranim
USD 72.94

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 131.29

Vdes për ty

Trëndafila

Rrezikojmë
USD 72.94

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Dashuri e mrekullueshme
USD 72.94

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 94.82

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Magjepsëse
USD 131.29

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Gazmore
USD 72.94

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 102.12

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Urime
USD 102.12

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 72.94

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO