Vimercate Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rini
USD 73.00

Rini

Trëndafila dhe karafila

Fisnikëri
USD 94.90

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Vdes për ty
USD 131.40

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 131.40

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Urime
USD 102.20

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 73.00

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.90

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Tërheqje
USD 131.40

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.50

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 94.90

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Mikpritje
USD 102.20

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 131.40

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO