Vittoria Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Moderne
USD 72.65

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Hare e ardhshme
USD 72.65

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Vdes për ty
USD 130.77

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 130.77

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Pajtim
USD 130.77

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Shëndet i Mirë
USD 94.44

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 101.71

Përkryerje

24 Trëndafila

Urime
USD 101.71

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 72.65

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.44

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.97

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 130.77

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO