Voghera Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lidhjet e Dhembshurisë
USD 71.75

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Vdes për ty
USD 129.15

Vdes për ty

Trëndafila

Flirtim
USD 71.75

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 100.45

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 129.15

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Urime
USD 100.45

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 71.75

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 93.27

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Fillimi i Miqësisë
USD 100.45

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 71.75

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.62

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

E hirshme
USD 71.75

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO