Volla Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fisnikëri
USD 94.14

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Vdes për ty
USD 130.35

Vdes për ty

Trëndafila

Falënderim
USD 130.35

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.35

Vdes për ty

Trëndafila

Përjetësi
USD 101.38

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Përsosmëri
USD 72.42

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 72.42

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.62

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Urime
USD 101.38

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 72.42

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Respekt
USD 101.38

Respekt

24 Trëndafila

Lavdi
USD 72.42

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO