Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Izrael. Ne dërgojmë lule me dorë në Jerusalem dhe 15 qytete, në Izrael

Israeli nuk ka ndonjë lule kombëtare që do të pajtoheshin të gjithë, por ky shtet është i dashuruar në lule. Cyclamen dhe anemone janë dy lulet më të famshme që israelët i konsiderojnë si lule kombëtare, por lulet në përgjithësi luajnë një rol edhe më të madh në kulturën e tyre. Lule zambakët mbushin rrugët e kryeqytetit Tel Aviv gjatë festave të pashkëve; edhe pse nuk është traditë çifute. Në përgjithësi lulet nuk përdoren gjatë ceremonive funerale, por shumë izraelit vendosin kurora lulesh nëpër varreza. Lulja më e përhapur në Israel është anemoneja e kuqe, dhe kjo lule mund të shihet gjatë kohës së pranverës përgjatë shkretëtirës Negev. Në qytetin Haifa, mbahet festivali vjetor i luleve ku keni rastin ta vizitono Israelin për një kohë të shkurtë, por një stinë të begatshme me lule të bukura, ndërsa Moshav Kedma është një vend i qëlluar për të mbledhur lule nga natyra israelite.

Buqeta të Popullarizuara në Izrael


Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

Hare e ardhshme

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

    
Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

    
Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Nënshtrim

Nënshtrim

24 Trëndafila

Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

    
Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

    

Ofertë Speciale: Dashuri e pa shkëmbyer

Ky kombinim i bukur i luleve të bardha dhe atyre ngjyrë rozë është perfekte për të dashurën tuaj të jetës. Zambakët stargazer, të përziera me zambakë të bardhë dhe karafila ngjyrë rozë, janë vërtetë kombinim shumë i mirë kur përzihen me trëndafila të bardhë dhe gipsofila. Stargazerat e bardhë dhe ato ngjyrë rozë të përziera me zambakë të bardhë, jo vetëm që janë të mrekullueshëm, por aroma e tyre e ëmbël e mbush dhomën me erë të këndshme për një çast. Kjo buqetë është e popullarizuar në Ashdod (أشدود )   Haifa (حيفا )   Jerusalemi Perendimor (القدس الغربية)   Rishon Lezijon (ريشون لتسيون)   Tel Aviv (تل أبيب ) , por është e disponueshme edhe në qytete tjera të mëdha. Buqeta e këndshme është e lidhur me një fjongo romantik dhe mund ti shtoni një vazo për të mbajtur freskinë më gjatë.
Informacion