Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Izrael. Ne dërgojmë lule me dorë në Jerusalem dhe 15 qytete, në Izrael

Israeli nuk ka ndonjë lule kombëtare që do të pajtoheshin të gjithë, por ky shtet është i dashuruar në lule. Cyclamen dhe anemone janë dy lulet më të famshme që israelët i konsiderojnë si lule kombëtare, por lulet në përgjithësi luajnë një rol edhe më të madh në kulturën e tyre. Lule zambakët mbushin rrugët e kryeqytetit Tel Aviv gjatë festave të pashkëve; edhe pse nuk është traditë çifute. Në përgjithësi lulet nuk përdoren gjatë ceremonive funerale, por shumë izraelit vendosin kurora lulesh nëpër varreza. Lulja më e përhapur në Israel është anemoneja e kuqe, dhe kjo lule mund të shihet gjatë kohës së pranverës përgjatë shkretëtirës Negev. Në qytetin Haifa, mbahet festivali vjetor i luleve ku keni rastin ta vizitono Israelin për një kohë të shkurtë, por një stinë të begatshme me lule të bukura, ndërsa Moshav Kedma është një vend i qëlluar për të mbledhur lule nga natyra israelite.

Buqeta të Popullarizuara në Izrael


Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Thjeshtësi Magjepsëse

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

    
Pranim Dashurie

Pranim Dashurie

Trëndafila

Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

    
Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Strehim

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Entuziaste

Entuziaste

Trëndafila

    
Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

    

Ofertë Speciale: Dashuri e pa shkëmbyer

Ky kombinim i bukur i luleve të bardha dhe atyre ngjyrë rozë është perfekte për të dashurën tuaj të jetës. Zambakët stargazer, të përziera me zambakë të bardhë dhe karafila ngjyrë rozë, janë vërtetë kombinim shumë i mirë kur përzihen me trëndafila të bardhë dhe gipsofila. Stargazerat e bardhë dhe ato ngjyrë rozë të përziera me zambakë të bardhë, jo vetëm që janë të mrekullueshëm, por aroma e tyre e ëmbël e mbush dhomën me erë të këndshme për një çast. Kjo buqetë është e popullarizuar në Ashdod (أشدود )   Haifa (حيفا )   Jerusalemi Perendimor (القدس الغربية)   Rishon Lezijon (ريشون لتسيون)   Tel Aviv (تل أبيب ) , por është e disponueshme edhe në qytete tjera të mëdha. Buqeta e këndshme është e lidhur me një fjongo romantik dhe mund ti shtoni një vazo për të mbajtur freskinë më gjatë.
Informacion