Ẕefat Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Urime
USD 132.80

Urime

Trëndafila dhe orkide

Thellësisht e Dashuruar
USD 94.86

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Origjinale
USD 132.80

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 170.75

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Unitet
USD 115.19

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 132.80

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 94.86

Buzëqeshëse

Trëndafila

Strehim
USD 159.91

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 94.86

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 115.19

Misterioze

12 Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 159.91

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Elegante
USD 101.64

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO