‘Akko Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsëse
USD 158.85

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 94.23

Imagjinatë

12 Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 131.93

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 94.23

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Unitet
USD 114.43

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 131.93

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Magjepsje
USD 94.23

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Mashtrim
USD 94.23

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 94.23

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 114.43

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 94.23

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Kënaqësi
USD 158.85

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO