Ashdod Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ashdod është qendra kulturore e Izraelit. Temperaturat mediterane janë ideale për rritjen e shumë luleve. Zambakët dhe tulipanët shihen kudo në pranverë. Trëndafilat e llojeve të ndryshme rriten ne parqet dhe kopshtet publike. Margaritarër dhe kozmosët rriten nëpër vazo në qytet. Së bashku me jaseminët dhe kalaveshët me dërëzonjëzat mund të shihen edhe hardhitë unike pasionante.
Bukuri madhështore
USD 87.03

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Mbyllje Hesapi
USD 105.69

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 87.03

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 121.85

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Gjithnjë besnike
USD 105.69

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Serenatë
USD 146.71

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Hutim
USD 146.71

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Puthje
USD 121.85

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 146.71

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 87.03

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

E butë
USD 121.85

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Magjepsëse
USD 146.71

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 87.03

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 121.85

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Flirtim
USD 87.03

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Karakter
USD 156.66

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Qejf
USD 146.71

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Delikate
USD 87.03

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top