Friends


Pajtim
USD 159.74

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 94.76

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 115.07

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 94.76

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 159.74

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 170.57

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 94.76

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 94.76

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 132.67

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 101.54

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 159.74

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 94.76

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 132.67

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 94.76

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 159.74

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 170.57

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 94.76

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 132.67

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 101.54

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 94.76

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 132.67

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 115.07

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 94.76

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 159.74

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top