Fresh (New Products)


Shpërblim Për Mirësi
USD 170.92

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 132.93

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Pranim
USD 94.95

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 94.95

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 160.06

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Përqafime
USD 115.31

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 160.06

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuria e përgjegjshme
USD 94.95

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Shije e Mirë
USD 160.06

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 132.93

Bashkim

24 trëndafila

Pranim Dashurie
USD 94.95

Pranim Dashurie

Trëndafila

E përjetshme
USD 94.95

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 94.95

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Respekt
USD 132.93

Respekt

24 Trëndafila

Joshje
USD 115.31

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 94.95

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Krenare
USD 101.74

Krenare

12 Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 94.95

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Durim
USD 94.95

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Mirënjohje
USD 94.95

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 94.95

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 94.95

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

E ëmbël
USD 94.95

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Elegante
USD 101.74

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top