Ashdod Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ashdod është qendra kulturore e Izraelit. Temperaturat mediterane janë ideale për rritjen e shumë luleve. Zambakët dhe tulipanët shihen kudo në pranverë. Trëndafilat e llojeve të ndryshme rriten ne parqet dhe kopshtet publike. Margaritarër dhe kozmosët rriten nëpër vazo në qytet. Së bashku me jaseminët dhe kalaveshët me dërëzonjëzat mund të shihen edhe hardhitë unike pasionante.
E këndshme
USD 132.93

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Thellësisht e Dashuruar
USD 94.95

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFO
Unitet
USD 115.31

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 132.93

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFO
Luks
USD 94.95

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Buzëqeshëse
USD 94.95

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFO
Pavdekshmëri
USD 94.95

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 94.95

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFO
Misterioze
USD 115.31

Misterioze

12 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 170.92

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 115.31

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

E shijshme
USD 132.93

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFO