Bat Jam Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thellësisht e Dashuruar
USD 93.11

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Guximtare
USD 156.95

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Fisnikëri
USD 113.06

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Unitet
USD 113.06

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 130.35

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Durim
USD 93.11

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 113.06

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Buzëqeshëse
USD 93.11

Buzëqeshëse

Trëndafila

Përjetësi
USD 130.35

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 113.06

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 93.11

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Hare e ardhshme
USD 93.11

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO