Bene Beraq Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Pranim
USD 95.59

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Gjithnjë besnike
USD 116.09

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 161.15

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 95.59

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Pajtim
USD 161.15

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Unitet
USD 116.09

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 133.83

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Seksi
USD 157.05

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 95.59

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 161.15

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

E dhimbsur
USD 95.59

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Fitore
USD 95.59

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO