Bersheba Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thellësisht e Dashuruar
USD 93.78

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Paç Fat
USD 100.48

Paç Fat

12 Trëndafila

Magjepsëse
USD 158.09

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 113.88

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 131.29

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Buzëqeshëse
USD 93.78

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 158.09

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Humor
USD 113.88

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Zonjë Zemërbardhë
USD 93.78

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 93.78

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Misterioze
USD 113.88

Misterioze

12 Trëndafila

E paharrueshme
USD 93.78

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO