Bet Shemesh Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thellësisht e Dashuruar
USD 96.66

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Dashuri Besuese
USD 162.94

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Unitet
USD 117.38

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 135.33

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Strehim
USD 162.94

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 96.66

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 162.94

Serenatë

Orkid

Fillimi i Miqësisë
USD 135.33

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 96.66

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 96.66

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Misterioze
USD 117.38

Misterioze

12 Trëndafila

Joshje Sekrete
USD 117.38

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO