Dāliyat el Karmil Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mjaft Më Kritikove
USD 94.77

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Thellësisht e Dashuruar
USD 94.77

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Dëshirë
USD 159.75

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Unitet
USD 115.08

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Dashuria e Gruas
USD 94.77

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

E butë
USD 132.67

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 159.75

Serenatë

Orkid

Buzëqeshëse
USD 94.77

Buzëqeshëse

Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 94.77

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
E butë
USD 132.67

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Pajtim
USD 159.75

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Pafajësi
USD 159.75

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO