Elat Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Qejf
USD 158.88

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Hare e ardhshme
USD 94.25

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 94.25

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Unitet
USD 114.45

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 131.95

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Mirënjohje
USD 94.25

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 94.25

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Buzëqeshëse
USD 94.25

Buzëqeshëse

Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 94.25

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 114.45

Misterioze

12 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 158.88

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Shpërblim Për Mirësi
USD 169.65

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO