Giv‘atayim Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thellësisht e Dashuruar
USD 95.24

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Mirënjohje
USD 95.24

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 115.65

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 133.33

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

E butë
USD 133.33

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Buzëqeshëse
USD 95.24

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje
USD 115.65

Joshje

12 Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 95.24

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Përsosmëri
USD 95.24

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 115.65

Misterioze

12 Trëndafila

E hirshme
USD 95.24

E hirshme

Karafila , trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 171.43

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO