H̱adera Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rini
USD 95.92

Rini

Trëndafila dhe karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 134.28

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 95.92

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 161.69

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Entuziaste
USD 95.92

Entuziaste

Trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 116.48

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 95.92

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Krenare
USD 102.77

Krenare

12 Trëndafila

Unitet
USD 116.48

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 134.28

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Buzëqeshëse
USD 95.92

Buzëqeshëse

Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 95.92

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO