Haifa Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Hifa është një qytet historik e shpirtërorë por edhe shtëpia e Kopshteve Baha’i. Përgjatë rrugicave të kopshteve mund të shihen shumë lloje lulesh të bukura. Begoniat e kuqe miksohen mirë me margaritarët e verdhë. Poashtu ka edhe shtretër me lule të mbushura me dahlia. Hibiskusët e mëdhenj si dhe disa lloje të trëndafilave mund të shihen ne terracat në 19 nivele.
E shijshme
USD 77.59

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 91.44

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Elegante
USD 62.35

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 91.44

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Forcë
USD 65.81

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Melodioze
USD 77.59

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 91.44

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 55.42

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Qëndrueshmëri
USD 65.81

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 65.81

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Hutim
USD 91.44

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Mbrojtje
USD 65.81

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 65.81

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 55.42

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Kujdesi Amënor
USD 77.59

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 55.42

Imagjinatë

12 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 91.44

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Përsosmëri
USD 55.42

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top