Herzliyya Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Pavdekshmëri
USD 96.48

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 117.17

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 96.48

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 96.48

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Unitet
USD 117.17

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Seksi
USD 158.52

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E butë
USD 135.08

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Buzëqeshëse
USD 96.48

Buzëqeshëse

Trëndafila

Guximtare
USD 162.65

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 96.48

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Virtyt
USD 96.48

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 96.48

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO