Hod HaSharon Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E ëmbël
USD 93.13

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Fillimi i Miqësisë
USD 130.38

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

E paharrueshme
USD 93.13

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 113.09

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 93.13

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Kapem Pas Teje
USD 93.13

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 156.99

Serenatë

Orkid

Unitet
USD 113.09

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 130.38

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 93.13

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 93.13

Buzëqeshëse

Trëndafila

E mrekullueshme
USD 130.38

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO