Holon Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Krenare
USD 103.42

Krenare

12 Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 96.52

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Melodioze
USD 135.13

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 96.52

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 135.13

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 117.21

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 135.13

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Kënaqësi
USD 162.71

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Buzëqeshëse
USD 96.52

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 96.52

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Meritë
USD 117.21

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Fitore
USD 96.52

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO