Jafo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë
USD 158.63

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 94.10

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Unitet
USD 114.28

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 131.75

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Festim
USD 158.63

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Buzëqeshëse
USD 94.10

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 94.10

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 131.75

Urime

Trëndafila dhe orkide

E ëmbël
USD 94.10

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 94.10

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përulësi e Këndshme
USD 94.10

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 94.10

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO