Jerusalem Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Dashuri Besuese
USD 91.73

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Ego
USD 55.59

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë
USD 55.59

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rini
USD 55.59

Rini

Trëndafila dhe karafila

Tërheqje
USD 91.73

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Mjaft Më Kritikove
USD 55.59

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 55.59

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Zonjë e Bukur
USD 55.59

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Dashuri e Ftohtë
USD 55.59

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 55.59

Plot Shkëlqim

Trëndafila

E hirshme
USD 55.59

E hirshme

Karafila , trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 66.01

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 62.54

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Mahnitëse
USD 100.06

Mahnitëse

Trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 66.01

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 91.73

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 55.59

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përkryerje
USD 77.83

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Next page(Page2)