Jerusalemi Perendimor Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Jerusalemi Perëndimorë është një qytet me rëndësi historike i cili përmban edhe disa kopshte të vegjël. Lulet konike në ngjyrë të purpurtë shihen kudo në qytet së bashku me anemonët. Susanët në ngjyrë kafe shihen kudo së bashku me lulet e diellit. Rajoni perëndimorë është poashtu edhe shtëpia e shkurreve të trëndafilave Sharon të cilat lulëzojnë në pranverë.
Përjetësi
USD 127.51

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 110.60

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Puthje
USD 127.51

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 91.08

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Nënshtrim
USD 153.53

Nënshtrim

24 Trëndafila

E dhimbsur
USD 91.08

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 127.51

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

E mrekullueshme
USD 127.51

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Mjaft Më Kritikove
USD 91.08

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 153.53

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Karakter
USD 163.94

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Qejf
USD 153.53

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Delikate
USD 91.08

Delikate

12 Trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 91.08

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Ftohtë
USD 91.08

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 91.08

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Kthjelltësi
USD 91.08

Kthjelltësi

8 trëndafila

Unitet
USD 110.60

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Jerusalemi Perendimor. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Jerusalemi Perendimor kohët e fundit : -