Karmi’el Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e Shenjtë
USD 162.99

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Kthjelltësi
USD 96.69

Kthjelltësi

8 trëndafila

Frymëzim
USD 162.99

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 135.37

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 96.69

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Mirënjohje
USD 96.69

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 117.42

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Virtyt
USD 96.69

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

E butë
USD 135.37

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Elegante
USD 103.60

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 96.69

Buzëqeshëse

Trëndafila

Magjepsje
USD 96.69

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO