Kefar Sava Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Kapem Pas Teje
USD 96.34

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Ego
USD 96.34

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 96.34

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 96.34

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Vdes për ty
USD 162.39

Vdes për ty

Trëndafila

Unitet
USD 116.99

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 134.87

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Buzëqeshëse
USD 96.34

Buzëqeshëse

Trëndafila

Karakter
USD 173.40

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 134.87

Urime

Trëndafila dhe orkide

E ëmbël
USD 96.34

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Mirënjohje
USD 96.34

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO