Lod Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Optimizëm
USD 101.68

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 94.89

Përsosmëri

6 Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 94.89

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Unitet
USD 115.23

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 132.85

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 159.96

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 94.89

Shpresë

Gerbera

Buzëqeshëse
USD 94.89

Buzëqeshëse

Trëndafila

Modesti
USD 94.89

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 94.89

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Entuziaste
USD 94.89

Entuziaste

Trëndafila

Dëshirë
USD 159.96

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO