maalot Tarshīhā Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thellësisht e Dashuruar
USD 93.19

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Flirtim
USD 93.19

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Unitet
USD 113.17

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 130.47

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Buzëqeshëse
USD 93.19

Buzëqeshëse

Trëndafila

Ashpërsi
USD 93.19

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 93.19

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Respekt
USD 130.47

Respekt

24 Trëndafila

Misterioze
USD 113.17

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 130.47

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Falënderim
USD 157.10

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 167.75

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO