Mevo Betar Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përjetësi
USD 133.88

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Strehim
USD 161.21

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Dashuri e Braktisur
USD 161.21

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 95.63

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Dashuri e Ftohtë
USD 95.63

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Unitet
USD 116.13

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 133.88

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Unitet
USD 116.13

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 95.63

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 95.63

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 95.63

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Misterioze
USD 116.13

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO