Chat with us, powered by LiveChat

Migdal Ha‘Emeq Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Meritë
USD 74.99

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Të Dua Ende
USD 63.14

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Përulësi
USD 55.25

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 55.25

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Forcë
USD 74.99

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 94.71

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 74.99

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Fisnikëri
USD 74.99

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Kthjelltësi
USD 84.62

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 157.86

Besnikëri

24 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 71.83

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Mirënjohje
USD 97.24

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO